Načítání léčivé látky…
ÚČINNÁ LÁTKA
KOKAMIDOPROPYLBETAIN · COCAMIDOPROPYL BETAINE
Kokamidopropylbetain je povrchově aktivní látka, která se používá v kosmetických a čisticích přípravcích. Působí jako jemný čisticí prostředek a pěnidlo, které pomáhá odstraňovat nečistoty a mastnotu z pokožky a vlasů.
Léky s touto látkouOtevřete lék a uvidíte jeho nežádoucí účinky
| Název přípravku | Léková forma | Stav |
|---|---|---|
| OCTENISEPT1MG/G+20MG/Gpomocná látkaKožní sprej, roztok | Kožní sprej, roztokKožní podání | Registrovaný |
1–1 z 1 výsledků
Pod těmito názvy můžete látku najít v jiných zdrojích